Türkiye'nin en iyi 10 et lokantası
Türkiye'nin en iyi 10 et lokantası

Türkiye'nin en iyi 10 et lokantası

ALTINKAPI
İzmir'de bir numara

Alsancak Dönerciler Sokağı’ndaki 30 yıllık Altınkapı Restoran, kalitesini hiç düşürmedi. Levent Özesen, Cüneyt Altınkapı ve Akın Özesen’e ait zincir 5 şubesinde toplam 2350 metrekare ile müşterilerini ağırlıyor. Et mönüsünde döner, köfte ve ızgara etler var. En ünlü yemek, bonfile içine sarılan ıspanak, mantar, ince doğranmış soğan ve köz biberinin ızgarada pişirilmesiyle yapılan Sar Sarmala. Bir de Çeşmelim adlı yemek var: Izgara bonfilenin üzerine rokfor, bearnez sos ve parmesan ekleniyor. Et yemekleri 11 - 20 TL arasında değişiyor. Tel: 232 422-27-09. 1444 Sokak No:9/A Alsancak.
Galeriyi Paylaş