Türkiye'nin en iyi 10 et lokantası

    Türkiye'nin en iyi 10 et lokantası

    Türkiye'nin en iyi 10 et lokantası

    Et, bütün mutfaklarda en önemli malzemelerden biri. Sadece ızgara olarak yendiğinde bile tek başına lezzetli bir yemek. Türk mutfağında ise kebabın özel bir yeri var. Bu hafta ülkedeki en iyi 10 et lokantasını seçtik. Gördük ki, Beyti gibi, İmam Çağdaş gibi bazı klasikler hiç değişmiyor. Çok sevilen bir yemeği yıllardır aynı kalitede yapmaya devam eden lokantalar var. Ancak son yıllarda bunların arasına bazı yeni lokentaların katıldığını da gördük. Dükkan ve Günaydın lokantaları, kebapla restoranı birleştiren yeni tarz mekanlar. Buralarda etinizi seçip istediğiniz şekilde pişirtebiliyorsunuz. Ankara’daki Big Chefs ise çok yeni olduğu halde listeye girdi.
    SALATALIK MASKESİ İLE GÖZENEKLERİNİZİ SIKILAŞTIRIN